S-Tools: dé online managenttool om veilig en gezond werken in uw organisatie te beheren.


Ondersteuning en advies

S-tools is het complete pakket voor de risico-inventarisatie en incidentenregistratie. We leveren de ondersteuning die nodig is zodat u optimaal gebruik kunt maken van het digitale RI&E-instrument:

  • aanleveren maatwerk-vragenlijsten
  • instructiebijeenkomsten, u leert werken met het AMS
  • online- en telefonische helpdesk
  • advies over inrichting RI&E-project

Summary BV werkt samen met adviseurs die u kunnen helpen op het gebied van veilig, gezond en plezierig werk: advies, training, werkplekonderzoek. Of die voor u de wettelijk verplichte toetsing van de arbo- RI&E verzorgen .
 


Waarborgen productkwaliteit

We staan voor eenvoud en betrouwbaarheid. Het enige waarover u moet beschikken is een werkbare internetverbinding. Wij waarborgen beschikbaarheid van het instrument en de beveiliging van uw gegevens.
 


Training en instructie

Bij de aanschaf van S-tools ontvangt u een gebruikershandleiding. In aanvulling daarop kunnen we:

  • een praktische instructiebijeenkomst verzorgen om gebruikers te leren werken met het pakket AMS
  • maatwerk-training leveren om het pakket optimaal in te richten voor uw arbomanagementsysteem.

Onze visie

Vanuit de overtuiging dat investeren in risicopreventie loont en dat informatietechnologie daarbij ondersteunend kan zijn werken wij graag samen met klanten aan een veilig, gezond en plezierig werkklimaat. Op dit gebied zijn er talloze regels en voorschriften die er gemakkelijk toe kunnen leiden dat alle betrokkenen er geen zin meer in hebben. Het is onze ambitie om deze belasting er uit te halen zodat de energie wordt gestoken in zaken die er toe doen.
 

We denken dat overzicht toegevoegde waarde oplevert. Betrouwbaarheid en eenvoud van een aanpak zijn volgens ons belangrijk. Eenvoud wordt bereikt door een goed ontwerp van de processen en de bijbehorende materialen. Hier kunnen wij u bij helpen, gebaseerd op 25 jaar werk op dit terrein. De softwaretool AMS is het gereedschap waar we u mee leren werken.
 


Wil u meer weten over de voordelen van S-tools voor uw onderneming?

Neem contact met ons op en we helpen u verder


Wat is S-tools?

S-tools is het complete pakket voor de risico-inventarisatie en incidentenregistratie, waarmee u alle processen rondom veiligheid en gezondheid in uw organisatie beheert. Na het invullen van de vragenlijst maakt u met één muisklik het Plan van Aanpak. Meer informatie